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Hello,

In the restaurant industry for several years, I have had the opportunity to work with various styles and concepts, all as diverse as they were stimulating. Always on the lookout for new challenges, I was able to familiarize myself with several approaches, techniques and philosophies which undeniably allowed me to develop a very practical versatility in the profession.

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Whether you specialize in:

     - mixology cocktails

     - Smokehouse

     - banquets and catering

·    - haut cuisine

     - microbrewery

     - nightlife

     - lounge ambiance

      - or any other great idea that inspires and excites you, I can help you identify and resolve everyday irritants, optimize systems, standardize your service and reach your objectives.

Avec plusieurs années d’expérience à tous les postes dans le domaine de la restauration, j'ai développé une solide connaissance des opérations et de la gestion d’établissements. Mon parcours m'a permis d’acquérir des compétences clés en optimisation des processus, gestion d’équipe, et amélioration continue. J’ai aussi un œil attentif pour identifier les opportunités de croissance et maximiser la rentabilité.

Toujours passionnée par le dynamisme et les défis que représente ce secteur, j’ai décidé de me lancer dans la consultation afin d’accompagner d'autres restaurateurs dans l'atteinte de leurs objectifs. Mon enthousiasme, ma capacité d'adaptation, et mon approche orientée vers les résultats me permettent de proposer des solutions adaptées et efficaces.

Je suis ravie de faire partie de l’équipe d’Aspect Solutions et prête à collaborer avec vous pour faire prospérer vos projets !

Mégane Desjardins
Consultante en restauration

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My Philosophy

Generally speaking, to help a catering establishment, be it a restaurant, a bar or a nightclub, it is imperative that it tries to optimize these aspects equally:

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Interests of the Owner
=
 More sales / profits
= Better atmosphere (customer and staff)

Customer satisfaction
=
 returning customers
= customers who spend (sales and tip)

Staff Well-Being
=
 Passionate staff
= Best quality and sales

(418) 670-8363

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©2022 by Charles Lavoie, Restaurant Consultant. Proudly created with Wix.com

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